19-09-08

Naaapers??? aangepast

Ik kom even een woordje uitleg geven ,heb vernomen dat ik van alles en nog wat verweten word dus ja , 1 mijn kaders (frames) maak ik zelf ga ze nie van internet gaan pikken want zo mag je ze niet doorsturen voor de lessen .2 Mijn vlinder vliegt is niet gedaan met glinster om er beweging in te krijgen.3 ben er al mee bezig zonder lessen van voor bepaalde persoon ooit een pc had .4 Ik doe mij de moeite nie om op haar blog te gaan zien want het intreseerd mij ni.Maar wat mij wel intreseerd is dat ze via mij mijn dochter kwetst en dat mag beginnen stoppen .Want ze DENKEN een glazen bol te hebben en ze DENKEN alles te weten .Maar uiteindelijk weten ze juist wat hun verteld word en wat de anderen niet durven schrijven doet zij wel. Maar gaan de anderen ook hun nek uitsteken voor haar als ik het verder breng dan het Blog ??? Daar heb ik mijn twijfels over.Maar dat zien we wel als het zover is.Dat is ook niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn .Met verwijten strooien is een hobby, verwijten ook voor haar beste (vriendinnen) soepkleed tweegezicht ze zou beter naar school gaan om zonder fouten te leren schrijven, moet ik verder gaan???? Nee ik hou mij daar nie mee bezig, dat zijn er maar een paar van haar palmares moest ik ze er allemaal opzetten en ook voor wie ze bedoelt zijn er zouden er veel raar kijken denk ik .Om verder te gaan over mijn lessen kweet nie of ze al ooit een insteekfilter zelf in haar programa heeft gezet ook nie of ze zelf een bruche (plaatjespenseel)kan maken dat leren wij allemaal wel en mijn dochter is daar fier op en wil ze op HAAR blog zetten ,mensen waar zijn we mee bezig??? Als er 1 bepaald persoon al komt zeggen wat we wel en niet op onze blogs mogen zetten, ook de manier waarop mijn dochter de prentjes zet is HAAR manier en niet de mijne .Ze zetten kwaad bloed bij de verkeerde want ik zit er gewoon mee te lachen .En naaapen doet zij toch ook of heeft zij het psp uitgevonden dan.Denk het nie e .Als iedereen zou beginnen jij hebt mij nageaapt want je zet foto's of je zet prentjes en die gelijken op de mijne , tzou schoon worden in blogland denk je ook nie .Iedereen heeft het recht op zijn blog te doen wat hij wil dat is iets van hem niet van een ander.Ma ja je hebt van die mensen die overal hunne zeg moeten in hebben of hun dag is niet goed .Kzou zeggen doe zo verder mens mij kwets je daar nie mee anderen wel .

12:41 Gepost door moetje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

goed goed gezegt mamske goed gezegt knufxje

Gepost door: blubber | 19-09-08

koekoek met deze wens ik jullie een fijn weekend toe knufxje ik

Gepost door: blubber | 20-09-08

Hey Trek je van die kritiek niks aan. Ik vind dat je een blog hebt die de moeite waard is om te bezoeken. Ik wens je nog een fijn weekend.

Gepost door: martin | 20-09-08

dag Moetje allé, ik ben weer langs geweest, bijgekeken en bijgelezen. Ik heb hier blijkbaar iets gemist, kan niet goed volgen maar wil daar eigenlijk maar één ding op zeggen : wie blogt blogt vooral voor zixhzelf en niemand moet zich moeien met een ander zijn blog... dus : groot gelijk.
Mijn blog is volgens sommigen, veel blabla, zonder waarde, te algemeen, maar ikzelf heb er plezier in en da's meer dna genoeg. En wie hem steeds terug komt beozeklen zal hem wel leuk vinden zeker. Zoals ik jouw blog(s) al lang leuk vindt.

Niet aantrekken enn voordoen maatje moetje...
en niet tevaal blogspace aan vuil maken.

Fijn weekend voor jullie allemaal.

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 20-09-08

Ik ben hier toevallig beland en weet niet zogoed wat hier gebeurt is...Ik vind uw blog in elk geval heel mooi. en speciaal...weet je mensen die kritiek geven zijn gewoonlijk jaloers of denken dat ze alles beter weten...bloggen moet je doen voor je plezier en ieder doet dat op zijn manier...ik heb in het leven al veel kritiek gehad op alles en nog wat en trek er mij niets meer van aan...uw blog is heel mooi en heb hem meteen bij mijn favorieten opgeslagen....dikke knuff

Gepost door: Yolanda | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.